Kawara Kinshi

Nincs raktáron
Kiváló minőségű és hatékony eszköz a szarvasbogarak neveléséhez, a kinshi doboz olyan talajt kínál, amely optimális környezetet biztosít a lárvák fejlődéséhez. Ez a speciális talaj gomba micéliummal átszövetett keményfa fűrészporból áll, így valósághűen szimulálja a természetes körülményeket. A lárváknak ideális táplálékot és környezetet biztosítva, ez a talaj típus lehetővé teszi a rekord méretű egyedek kinevelését.

A képek csak illusztrációk!

Variáció kiválasztása:

1 350 Ft-tól
szállítási díj nélkül

A kinshi dobozok nagyon kezdőbarátok, előre elkészítve érkeznek, megfelelő szellőzéssel és vízmennyiséggel, így kényelmesen alkalmazhatóak a szarvasbogarak tartásához.

Az Kawara (Trametes versicolor) típusú kinshi volt a standard változat japánban, míg az Ohiratake és Hiratake jóformán fel nem váltotta. Allotopus és Mesotopus fajoknak kötelező, hisz csak ezt a fajtát fogadják el peterakáshoz és lárva táplálékként. A lárvákat L2-es stádiumtól ajánlott a kinshi dobozba helyezni.

A kinshi nem csupán kiváló nevelőközeget biztosít, hanem étrendkiegészítőként is alkalmazható más ízeltlábúak, például ászkarákok, ezerlábúak és csótányok számára. Így a kinshi többféle rovartenyésztési projekthez egyaránt hasznos és sokoldalú.
Nettó Súly: 550g (1L)