Webáruház

Ízeltlábúak

Az állatok saját tenyészetből származnak, és számukra a legmagasabb gondoskodást és a legjobb tartási körülményeket biztosítjuk, mielőtt új otthonokba kerülnek. A szívügyünk a bogarak és az állatok jólétének garantálása, és ennek érdekében szigorú előírásokat és irányelveket követünk.

Tenyészetünk környezetbarát és gondosan karbantartott helyszín, ahol az állatokra ökológiai és egészségügyi szempontból is megfelelő környezetet teremtünk. Minőségi életfeltételeket biztosítunk számukra, amelyek magukban foglalják az optimális hőmérsékletet, páratartalmat és táplálékot.

Mielőtt az állataink eladásra kerülnének, alaposan ellenőrizzük az állapotukat és az életképességüket. Csak azokat az egyedeket ajánljuk eladásra, amelyek teljes egészségnek és jó állapotnak örvendenek. Minden vásárló számára részletes útmutatást és támogatást nyújtunk a megvásárolt bogarak gondozásához, hogy az új otthonukban is megfelelően vigyázzanak rájuk.

Termékek & Kiegészítők

A tartási és tenyésztési kiegészítőink segítségével kényelmesen és hatékonyan gondoskodhatsz bogaraidról. Termékeink segítik a megfelelő hőmérséklet és páratartalom fenntartását, valamint kényelmes élőhelyek létrehozását a bogarak számára.

A talajok, amelyeket kínálunk, gondosan összeállítottak, hogy biztosítsák a megfelelő textúrát és tápanyagokat a bogarak számára. Ezek az alapanyagok hozzájárulnak a bogarak egészségének és jóllétének megőrzéséhez.

A kifejlett bogarak táplálkozásának biztosításához kiváló minőségű táplálékot is kínálunk. A táplálékok megfelelő összetételűek, hogy az étrendjük kielégítse az összes szükségletüket.

Emellett a weboldalunk gazdag forrás számtalan információval a bogarakkal kapcsolatban. Itt megtalálod a legfrissebb tippeket és tanácsokat, hogy még jobban megismerhesd és gondozhasd bogaraidat.

Taxidermia

Ha te is a gyűjtők táborát erősíted, akkor itt megtalálod azokat a különleges kincseket, amelyek segítségével megőrizheted és kiállíthatod a lenyűgöző bogarak és rovarok világát.

Az entomológiai preparátumok segítségével a gyűjtők egyedülálló lehetőséget kapnak arra, hogy a gyönyörű bogarakat és rovarokat az idők során megőrizzék. Ezek az elkészített példányok a színek és részletek tekintetében hűek maradnak az eredeti állapotukhoz, így bármikor gyönyörködhetsz bennük.

Bevált eljárásaink és a legmagasabb minőségű anyagok garantálják, hogy minden egyes preparátum elkészítése gondos munkát és precizitást igényel, hogy a gyűjtők elégedettek lehessenek. Válogass kedvedre kínálatunkban, és fedezd fel a bogarak és rovarok világának sokszínűségét, hogy gyűjteményed még izgalmasabb és értékesebb legyen.