Vásárlás Menete


Mit talál a BeetleParadise webáruházában?

Webáruházunk menüpontja alatt három almenü található:


Hogyan tud a webáruházban vásárolni?

Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy rendelése leadásakor egyúttal vállalja a fizetési kötelezettséget is. Banki átutalás esetén a fizetési határidő 5 munkanap. Ez idő alatt szükséges az összeget átutalni a megadott bankszámlaszámra. A fizetési határidő elmulasztása kizárást von maga után, és a jövőben nem áll módunkban újabb rendelést fogadni Öntől.

Az adatbeviteli hibák javítására a "Megrendelés befejezése" gomb megnyomás előtt van lehetőség visszalépéssel az adatok megadása pontba. A megrendelés befejezését követően az info@beetleparadise.com e-mail címen tudja jelezni felénk, ha adatbeviteli hibát észlelt megrendelésében.

A már leadott rendelés módosítására nincs lehetőség. Ha módosítani szeretne rendelése tartalmán, akkor vegye fel velünk minden hét péntekig a kapcsolatot, az ügyfélszolgálat nyitvatartási idejében. Ez esetben törölni tudjuk rendelését és új rendelést adhat le.

Kizárólag hétfőn van csomagfeladás. A szombat éjfélig leadott rendeléseket következő hét hétfőn adjuk fel. A vasárnap beérkező rendeléseket a következő hét utáni hétfőn adjuk fel. Az ünnepnapokat és munkaszüneti napokat megelőző napokon nem adunk fel csomagot, hogy ne álljon feleslegesen a futárcégeknél.

Különös tekintettel figyeljen elérhetőségeink pontos megadására a rendelés leadásánál. Hiányos vagy pontatlan adatok megadása esetén a kiszállítás során keletkezendő késésekkel és problémákkal kapcsolatban nem vállalunk felelősséget.

Élő állat rendelése és szállítása kizárólag a vevő felelősségére történik. Megrendelt élő ízeltlábúak árának visszatérítésére semmilyen körülmények között nincs lehetőség.

Az időjárás függvényében az állatok, 10°C alatt Heat Pack-kal és hungarocell dobozzal együtt rendelhetőek, melynek költségét a csomagolási díj nem tartalmazza. Ez a termék a webáruházban megtalálható Téli szállítási Csomag név alatt. A kosárba helyezésük a vásárló felelőssége. Amennyiben jelenleg szükséges a használata, a Kosár menüpontban erre külön felhívjuk figyelmét!